uFeel.me
Запази да края любовта!
Автор: tanq_mezeva,  2 юни 2011 г. в 09:28 ч.
прочити: 464
Бъди усмихнато чаровен,
във този ден на две до две,
щастлив и влюбено грижовен,
но пак си остани дете.

Раздавай с шепи любовта си,
събирай  в зрънце светлина,
да пали огънят, страстта ти,
да грее слънчева душа.

На злото с добрина отвръщай,
на тъмнината със искра.
Приятелите си завръщай,
бъди им верен до смъртта.

Добър човек бъди ми, сине,
от мене приеми това!
Наздраве и до сто години,
пази в сърцето любовта!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me