uFeel.me
Залезно
Автор: Innocence,  8 юни 2011 г. в 23:22 ч.
прочити: 329
Когато вечерта ухае на залез
и е тихо...
и небето е розово...
и думите подскачат
по гребените на вълните...
Когато влюбените
стряскат вятъра
с дръзките си пориви на обич,
а облаците се превръщат в чайки
и нетърпеливо потъват
в обятията на морето...
Когато...
Когато животът
избухва в хиляди малки светлинки
разпилени по брега на безвремието
и мракът не е враг, а приятел,
значи щастието е надвило съмненията
и всичко, което можеш да направиш
и просто да го изживееш!!!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me