uFeel.me
Закони (басня)
Автор: Snowflower,  15 ноември 2009 г. в 09:44 ч.
прочити: 477

         
             
               
Щраус един не веднъж оцелял,
следвайки своя неписан закон:
\"Главата в пясъка!\", щом  буря видял!
... веднъж вместо пясък уцелил... бетон!     
               
      

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me