uFeel.me
Заключено
Автор: Slava56,  8 октомври 2012 г. в 18:33 ч.
прочити: 406
Заключено.
Бледнеят спомените
по ъглИте
в опразнените стаи
на сърцето ми.
С тънки нишки
ги оплита Времето
в здравата си
сива паяжина...

Заключих се.
Отвътре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me