uFeel.me
Загубих се...
Автор: alims,  24 септември 2009 г. в 14:54 ч.
прочити: 390
Загубих те… и
няма да те върна.
Загубих те… и
няма да плача.
Загубих те… и
няма да съм твоя.
Не искам повече сълзи,
нищо вече няма смисъл.
Загубих се в нечии
други прегръдки.
Загубих те…
Загубих се…


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me