uFeel.me
Заедно
Автор: Naransina,  1 юни 2010 г. в 19:23 ч.
прочити: 345
Доливай още чашата горчива...!
Налей ми жив пелин и да трещи!
Небето в гръм от мълнии се свива...
Не знаеш ли, че в мен боли?

Трови душата ми с пенливо вино...!
Режи ме къс по къс и не мисли!
Умирам бавно, сякаш от години...
Не вярвам нещо да ме утеши.

Сипи ми огън... Нека да изгарям!
Напий ме с думи... Нека да вали!
Аз няма повече да се повтарям.
Ела при мене... или си върви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me