uFeel.me
Задъхано...
Автор: @driana,  26 април 2009 г. в 00:29 ч.
прочити: 383

Задъхано...

 

Часовникът върти

                      стрелките в мене...

Къде забързал си,

                 издайниче проклето!?

Тик-такаш!

        (А, защо ли не подремеш?)

Забий звука,

                 дълбоко във сърцето,

на времето изтръгнало безкрая...

В замяна – Думата си давам!

За всеки грешен миг

                                ще се покая!

Но за светица... Виж, не ставам!

Не искам и да се преструвам!

Затова сега пусни ме...

                  Нека да се налудувам!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me