uFeel.me
Задъхано чаровен ден
Автор: mega_char,  20 януари 2011 г. в 10:29 ч.
прочити: 384
Разнищвайки най-босите ми мисли
изровени от твоите мъгли,
възраждаш съкровените ми липси,
целуваш слабостта ми-само ти.

Предизгревно да пълниш сетивата,
с копнежи да рисуваш тихо в мен...
това го можеш идващ със дъгата
ти, мой задъхано чаровен ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me