uFeel.me
Забранена любов
Автор: Laska,  25 октомври 2009 г. в 12:49 ч.
прочити: 614



очите ти са
с цвят на дъжд
вишнев цвят
около теб
пеперудено-свенливо
не спира вали
до сърцето си
в кърпичка с монограм
криеш своята любов
защото
в твоя тайнствен
и кристален свят
за теб е забранена
тя
малка Чийо




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me