uFeel.me
Заблуда...
Автор: sunnyto123,  18 ноември 2012 г. в 00:05 ч.
прочити: 554
Навярно ти вярваш в приказки само.
Пак мислиш за принца на белия кон...
Почакай, принцесо, заблуда голяма
е твойта представа за този живот.

Копринена рокля и скъпи бижута...
( Открила си принца в богат бизнесмен ).
Палатът - красив е и вилата също,
а конят - \"Ферари\", последен модел.

Какво имаш още? Фалшива усмивка?
Купчинка от счупени мъжки сърца?
Тя твоята приказка, май е зловеща.
Едва ли щастливо живееш така...

Сама пак излизаш, сама се прибираш,
а принца го няма ( май свикна с това).
Той нощем при други принцеси отива.
А ти ли? - Отново заспиваш сама.

Боли те сърцето, но в приказки вярваш.
Знам - почват красиво ( не свършват така! )
Ти утре кралица едва ли ще станеш,
не на принц, а на дявол сега си жена.

Той \"просякът\" няма пари и бижута,
и няма скъпа, модерна кола.
Към тебе той имаше истински чувства,
но уви вместо него ти \"принца\" избра.

Дано осъзнаеш, че приказки няма.
Животът такъв е - проклет и суров.
С пари можеш всичко друго да купиш,
но не и щастлива, безмерна любов...






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me