uFeel.me
Забързано
Автор: Amenscha,  4 ноември 2010 г. в 23:45 ч.
прочити: 475
Забързани, задъхани живеем,
усмивките заспали са у нас
и двама с тебе бавничко сивеем,
уверено вървим към сетен час.
 
Живота пием на големи глътки.
Не можем да се спрем дори за миг.
И глъхнат в тъмнината бързи стъпки,
и мигове летят с отчаян вик.
 
Понякога след тях поглеждам тайно
и осъзнавам, че са вече там,
на спомените  в мястото омайно
и никога не ще се върнат, знам!
 
И вечер късно, в мигове на болка
ще влизам да поседна между тях.
Дали и радост ще намеря – колко?
И ще се питам – бях или не бях.
 
Забързани, задъхани през дните
минаваме без погледи назад.
Усмивките, копнежите, мечтите
изстиват и от тях повява хлад.
 
А някой ден, когато се опомним
ще трябва да се спрем, да помълчим.
И що е радост, трябва да си спомним,
и бесовете в нас да укротим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me