uFeel.me
За теб
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 405
Усмивката ти вечно да жадувам,
на устните ти бясно да робувам,
да се събуждам и заспивам
и страстта им да попивам.

Усмивката ти с нежност ме дарява
и деня ми озарява,
безкраен спомен ми оставя,
безкраен зов да те желая.

........................................

Ох..., как искам от плътта ти пламък да усещам,
щом нощта със тебе аз посрещам,
да горя и да изстивам
и със тебе да пулсирам..


" За Усмивката на Ери "

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me