uFeel.me
За последно
Автор: Teo,  13 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 371
Последна нощ в Ада,
последни мъки и тъга.
Утре аз ще изляза
от гъстата мъгла.

Последно "Сбогом" за злото,
последен път в сълзи.
Скоро ще видя доброто
и няма да боли.

Последна глътка мог-
за последно аз поемам.
Ще си тръгна аз от тук
и злото ще отнема...

"За последно" е последно,
това е краят или Раят.
Туй е редно и поредно,
туй е Сбогом за последно !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me