uFeel.me
За плагиатството...
Автор: Snowflower,  2 май 2011 г. в 08:57 ч.
прочити: 482

 
\"Затуй ви моля пак - за Бога,
не крийте името си... в блога!...\"

Из \"ВНИМАНИЕ - плагиАДство\"
Марин Тачков



За най-огромно съжаление
това не би било решение
за \"стоп\" на плагиатите от нета
да грабнат нечии куплети...

Дори и денонощно, май, да бдим,
подобни случки няма да изкореним,
че най-дълбоката причина
се крие в съвестта на... който взима!

Това, което можем да направим,
щом срещнем се с грабителските нрави,
е просто ние да не замълчим
на мястото, прочели този \"автор\" мним.
      
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me