uFeel.me
За общуването
Автор: Slava56,  3 февруари 2009 г. в 19:27 ч.
прочити: 577

С кого и защо общувам във форума:
(писано за форум Поезия в абв.вг)

Общуването има много аспекти.
И за всеки от тях - различни обекти.
Все по-често във форума аз ги намирам,
всеки ден нещо ново очите ми спира.

Ре-8, Ружена, La Katalina,
Теди и Васко, Бадемка, Илина...
Различни сме много, но едно ни сближава:
мечти споделени тук търсим - не слава!

Roxana, тъй близка ми стана и ти
със стихове нежни и със мечти!

Да отдъхна поискам ли в цветна градина,
отварям си тема на pin4ee (Павлина).

В розово искам да видя тоз свят -
прочитам си стихче от qbylkov cvqt.

Всички заедно често и болка споделяме -
с нея по-бързо така се разделяме.

С батко Ники и с joro рими редувам -
не е нужно пред никого да се преструвам.

Суетата си искам ли да понаточа,
нъм словата ти, морски, ще се насоча.
(Много ме хвалиш, защо ли - не зная.
Човек съм - понякога и аз се лаская.)
Но искам да знаеш - не това е най-ценното,
за което те търся - за мен е безценно
твоето мнение, тъй често различно,
твоето виждане - оптимистично.

Мукавеев, за малко тук се отбиваш.
Идвай - не само за да ме разсмиваш.

За модераторите нищо няма да кажа -
да не помислят, че искам да се подмажа...

Еди, за мен си предизвикателство!
Надявам се на по-дълго приятелство.
Очаквам и с мене да споделиш
как пъзела сложен в живота редиш.
Като майка за син - за теб се вълнувам.
(А туй, за което в стиха си бленувам,
е просто поезия, миг вдъхновение,
за което годините нямат значение.)
......................................................
Пропуснах ли някого? Или нещо сгреших?
Все едно - каня всички сродни души!
Елате! И нека взривим тишината
тук, в "ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА"!


П.П. За жалост, вече не срещам някои от тези хора из форумите.
Приятели, ако сте някъде тук, обадете се!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me