uFeel.me
За няколко сребърника повече
Автор: Naransina,  16 март 2011 г. в 18:29 ч.
прочити: 339

Светът
На влакчето на ужасите
Втрещен
Невярващ
Бездиханен
Викът
Пресован спазъм
Будни ли сме
Христос възкръсна
И пак бе продаден

Земята
Поругана
Стъпкана
Оголена
Оплешивяла
Недрата и
Със гняв натъпкани
Мигът на Чашата преляла

Титания
Потъва шеметно
Водовъртеж
И дълга тишина
Грях с фойерверки
Гордост и съвремие
Предчувства гибел
Края на плътта

Народите
Пресяване през ситото
Зрънце по зрънце
Книга на смъртта
Ниневия
Йордан
Йоан Кръстителя
Христос живее в чистите сърца

Молитвата
Градината на ирисите
Цветя и гълъби
Любов и красота
Светът пищи
На влакчето на ужасите
Нали се почна края на света

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me