uFeel.me
За нещо светло плаках
Автор: miri,  26 ноември 2010 г. в 08:24 ч.
прочити: 397
Нямам сили вече...
и
нищо светло не очаквам.
Ръми. И в призрачната вечер
за нещо светло плаках.

А светли спомени ми шепнат,
че светлината е във тях.
Ръми. В мен едва ли ще потрепне
 безгрижието на минал смях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me