uFeel.me
За моят Делян!!!
Автор: maioci,  5 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 494

НЕ МОЖАХ ДА ЗАБРАНЯ НА ЖИВОТА ДА ЛЕТИ,
НЕ МОЖАХ ДА ЗАБРАНЯ НА ДЪЖДА ДА ВАЛИ,
НЕ МОЖАХ ДА ЗАБРАНЯ НА СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЕ,
НЕ МОЖАХ ДА ЗАБРАВЯ КАК ДЕЛЯН СЕ СМЕЕ!!!

\"Crying \"Crying \"Crying \"Crying

ТИ МЕ ВИЖДАШ КАК НАРЕЖДАМ ДУМИТЕ,
ПОСВЕТЕНИ ВИНАГИ НА ТЕБЕ...
ТИ МЕ ВИЖДАШ КАК КРЪСТОСВАМ ДРУМИТЕ,
МИСЛЕЙКИ ПОНЯКОГА ЗА ТЕБЕ...

\"Crying \"Crying \"Crying \"Crying

ПОЧИВАЙ В МИР, МОМЧЕТО МИ...
ТИ ВИНАГИ СИ СРЕД НАС...
ОБИЧАМ ТЕ, МНОГО...

ВИНАГИ ТВОЯ
КАКА

\"Crying \"Crying \"Crying \"Crying \"Crying \"Crying \"Crying

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me