uFeel.me
За момичето, което не вярва
Автор: zi_Spider,  11 май 2012 г. в 00:39 ч.
прочити: 276

Чувствата призовават те,

нечовешко противоречие.

Подари ми жар, умолявам те

в изпепеляващо красноречие.

 

Във думите сила влива ми,

мисълта за теб и копнежа пир

по едно докосване, позволила ми

- устни пълни със тих ефир.

 

Владея ги и плета в картини -

думите, що не казват нищо.

Искам твоите – тях подари ми-

в косите ти украсени нишки.

 

Дъхът ти във дробовете си

събирам аз тъй пропит с наслада.

Жертвал бих и ръцете си

във тих живот за една награда:

 

от момичето, което не вярва,

че капчици бяло във черно се крият

и нотки тъга ми във думите вкарва

и глътката сетна от мене изпива.

 

Хладно ми погледът шари

и животът е низ монотония.

Със поглед шамар ми удари

и всичко потъва в ирония.

 

11/05/2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me