uFeel.me
За миг
Автор: ninaaa,  6 април 2012 г. в 20:00 ч.
прочити: 353
За миг помислих, че те забравих,
че сърцето е спряло да го боли.
За миг помислих, че се оправих,
че сърцето е спряло да кърви.

За миг реших, че те няма,
че си вън от моята душа.
За миг реших, че си рана,
заличена от преди следа.

За миг повярвах, че съм щастлива,
че не обичам тебе още аз.
За миг помислих, че съм готова,
да забравя всичко между нас.

Миг. Просто за миг забравих,
раната дето още си кърви.
Миг. Просто за миг помислих,
че не значиш нищо за мен ти.

За миг просто те намразих,
но цяла вечност на себе си ще приличам аз.
За миг помислих, че се предпазих,
но цяла вечност ще те обичам аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me