uFeel.me
За мен не би
Автор: devil_queen,  17 март 2009 г. в 00:28 ч.
прочити: 636

Повиках името ти в тишината,
повиках го но нямах глас.
Потърсих те във тъмнината,
но там била съм само аз.

Аз стисках силно ти ръката,
но стисках своята ръка.
Аз пазих дълго самотата,
сгрешила, че е любовта.

Заплаках аз, че те изгубих,
но как да плача без сълзи.
За тебе себе си погубих,
за теб. Но ти за мен не би!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me