uFeel.me
За малко
Автор: zigitop,  24 май 2009 г. в 15:18 ч.
прочити: 241
какво е да искаш
но да не можеш
и да можеш но да не искаш
за малко да можеш
и да можеш но малко
малко да искаш
и да искаш за малко
да искаш да можеш
и да можеш да искаш
какво е да можеш
какво е да искаш

а какво е за малко

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me