uFeel.me
За един по-добър живот
Автор: massacar,  13 януари 2010 г. в 13:27 ч.
прочити: 251
Имам мечта, да отида
на самотна планета, една.

Там където всичко,
безгрижно е.

Няма война, няма болка,
няма студ, няма тъмнина,
или скука.

Да бъде всичко, както
в детството ден след ден.

Да се усмихнем пак,
да си кажем някоя простотия.

С надежда за живот, за
по-добър живот.

Не искам тая мизерия,
тоз свят с хаос и болести.

НЕ ИСКАМ ДА Е ТАКА

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me