uFeel.me
За един ден...
Автор: Rozovichka,  28 януари 2009 г. в 00:13 ч.
прочити: 232
Един ден... само за един... всичко се променя
Вярваш или не... съдбата... казва своята дума...
Тръгваш по друг път... различен от стария...
Преодоляваш различни препятствия...
Никога не ще се върнеш... в старото време...
Ще копнее само... за него... твойто сърце...
Животът знай... е пълен с изненади...
Не можеш всичко да знаеш... за това се учи...
Намери... за теб нещо скъпо, в което да вярваш
Пази го... не допускай... да го изтървеш...
Защото не ще го намериш пак... на същото място
Няма да бъде отново.... толкова близо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me