uFeel.me
За доверието
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 316

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че нощем не спя

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че денем се лутам

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че когато умра

ще стъпвам тежко подкован и бос

във твоето съзнание

ще ми повярваш ли

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че ти вярвам

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че някак си те мразя

когато не искаш да повярваш

ще ми повярваш ли

дали ще ми повярваш ако ти кажа

че всъщност мразя себе си

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че мразя да говоря

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че мразя да ми вярваш

защото така улесняваш борбата ми

така погребваш болката

и аз ставам лайняно щастлив

и гнусен хвърча из небесата

а аз просто искам да яздя

в бурята на своите чувства

да се впускам в безсмислени битки

с мелницата на своите лъжи

искам да яздя в бурята своя Пегас

самосъжалявайки се

с истинска наслада

останал сам във бурята е хубаво

нали

ти вярваш ли

ще ми повярваш ли ако ти кажа

каквото и да е

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че обичам да ми вярваш

защото само така

може да яздиш с мен в бурята

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че папата е негър

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че съм луд

ще ми повярваш ли ако ти кажа

че съм гений

ще ми повярваш ли

дали ще ми повярваш

каквото и да кажа

дори

че съм човек

съвсем обикновен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me