uFeel.me
За добро или за лошо
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 295

всичко пак ще свърши

и ще останем голи

във пустинята

и ще умираме от жажда

докато открием другия оазис

ти знаеш

всичко пак ще свърши

и ще бъдем пак един до друг

на толкова голямо разстояние

колкото са минуса и плюса

и като тях

ще се отблъскваме

със поглед кратък

и ще трептим

наелектризирани

несигурни

като участници  на някаква рулетка

руска

но както вече казах

всичко пак ще свърши

и ще останем пак учудени от нещото

което знаехме че ще се случи

хоп

и изненадата ни отървава от неудобството да говорим

несвързани лъжи

че отдавна ТОВА ни тежи

и че все пак всичко свършва

цигулките отново скърцат

като взаимоотношения

неизяснени

и все пак е хубаво

понякога звучи приятно

КРАЯТ

КРАЯТ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me