uFeel.me
За баща ми! 2
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 616
Когато спомените пак изплуват,
усещам, че в мене има празнота.
Когато спомените пак изплуват,
усещам теб и твоята доброта.
Когато се опитвам да не мисля,
когато се опитвам да съм по-добър,
тогава в мене пак изплува
отчаяното чувство на тъга.
Когато се опитвам да не чувствам,
тогава иде ми да изкрещя.
Когато искам да разкажа нещо,
не знам защо разказвам все за теб,
за минали години и събития,
за минали караници и преплитания.
ПРСТИ МИ ЗА ВСИЧКО!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me