uFeel.me
За Прошката няма причина
Автор: Partilan,  23 март 2011 г. в 00:35 ч.
прочити: 227
Тя идва, когато решим,
че стига ни лютата зима
и идва отново Април...

По Прошка урок е Животът-
ни \"късно\", ни \"рано\", не \"пак\"
а \"Тук и Сега\" и \"отново\"...

Додето останал е мрак
в Душите ни, срещнали Бога -
разцъфнал под мартенски сняг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me