uFeel.me
За Пинче (Ч.Р.Д.)
Автор: Шкафчето,  24 май 2012 г. в 09:51 ч.
прочити: 525
На светлият празник родена
орисана бе да твориш,
да радваш мало и голямо
с римите дето редиш.

Нижейки буква след буква
създаваш стих подир стих
и хората с жажда четат ги...
На теб днес да пиша реших.

Приеми мойте пожелания
за здраве, любов и късмет,
сбъдвайки свойте желания
усмихната гледай напред!

Пиши, приятелко, стихове нови,
с нас споделяй ги, ний ще четем,
ще се радваме, смеем, ще плачем
и с теб ще бъдем всеки нов ден! 

24.05.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me