uFeel.me
За Нея
Автор: sofia_air,  31 март 2011 г. в 09:56 ч.
прочити: 175

Защо си тръгва лесно любовта?

След Менделсон за кратко е доволна.

В небето се разхожда месец-два.

И приземена става неспокойна.

Чувствителна на шум, на цветове,

на вкусове и разни аромати.

Горчивото опитва само ден.

До трийсет нощи сладкото понася.

От крясъци добива Миниер.

Мълчанието просто я убива...

Сънят й пък е с много къс размер.

Следете най-добре да не заспива.

Красива и капризна е мадам.

Чувствителна към прах и бъркотия...

Захлопне ли вратата – е до там.

Ако се върне,

е под друго име...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me