uFeel.me
За Нея като Поезия
Автор: LynManSon,  27 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Знам, че
ти си илюзия,нещо прекрасно
свещ във ръцете на бъдещ мъртвец
ти си ухание,цвят във косите
свежо дихание в трънен венец

ти си богиня,майка за тези,
които се хранят от твоята плът
ти си посока,която насочва
кръстопътя на правия път

ти си луна,но не като тази-
слънце щом види бледнее и мрази
ти си луната,която преражда
слънце във пролет,мисъл в пиянства

ти си двигател,който се храни
с мъка от сълзи,с драма от рани-
аз съм бутало,което превръща
сълзи от думи в драма от чувства

ти си докосване,трепет,желание
китара без струни на глух музикант
ти си приказка с жалко стенание
в тихата скръб на рапсода ням

ти си пътека с павета от ноти
танц на деца,пожар върху лед,
звук подир звук,проза от пози
знам,че си миг на хаос във "ред"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me