uFeel.me
За Истината
Автор: mari_et,  17 февруари 2009 г. в 20:58 ч.
прочити: 800

Аз съм там

от другата страна.

 

Пътник в без края....

 

Благодарна съм,

че ми е останала Болката.

Ако не боли

ще забравя за всичко.

Ще се превърна в Свидетел,

който никога нищо не прави-

затова е безгрешен.

 

Просто гледа Светът

от другата страна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me