uFeel.me
За Ани
Автор: datska,  12 ноември 2008 г. в 10:19 ч.
прочити: 495
Днес е твоят ден рожден!
Да бъде този ден благословен,
щом днес първа глътка въздух си взела
и по стръмния път на живота си поела.
Много слънце и любов от мен!
И нека от този прекрасен ден,
само усмивки да има на твоето лице.
Пожелавам ти от все сърце!
Любовта никога да не те напуска.
Вечна спътница да ти е тя.
От мен приеми най-приятелска прегръдка.
Обичам те приятелко моя, най-добра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me