uFeel.me
За Ада... ябълката... и змиите
Автор: Naransina,  21 септември 2010 г. в 19:55 ч.
прочити: 353
Аз нямам сънища греховни,
с нашепване за чужди ласки.
Не пия виното любовно
на връзки кратки и опасни.

Не си мечтая за съседа,
преситен в свойта Дулсинея...
На друга в спалнята не гледам
и нейното, си е за нея.

Но моето, си е за мен.
Един единствен мъж ме има...
И всяка фуста с пъклен план,
се среща с амазонка дива...

Стрелата ще я устрели...
И конят ми, ще я потъпче,
опита ли се да свали
Звездата ми, до адов пръстен...

Не си отстъпвам първородството,
нито печата на Зорницата.
Отец, щом дал ми е господството,
до моя Цар, ще съм царицата...

До него, редом ще застана...
Ще бъда огнена десница...
А после в мигове за двама,
ще ставам нежната лъвица.

Светът е тъпкан с безхаберни.
Омайвайте ги... С тях преспете...
Лъжете тези лековерни,
но нас навеки отпишете!

Махнете се, сластолюбителки...
Единствения, не закачайте!
Пазете се, вий изкусителки...
Оттук нататък, все ще плачете...
                *      *      *
Аз нямам помисли греховни...
Не се сънувам със съседа...
\"Във Ада змиите отровни!\" -
ще бъде вечно мое кредо...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me