uFeel.me
ЗВЕЗДИЧКА МОЯ
Автор: jina97,  25 юни 2011 г. в 21:52 ч.
прочити: 245
Толкова те обичам...
Бягаш,
препъваш се,
ставаш...
И все до теб съм...
Сянка твоя,
дарила ти живот...
Толкова те обичам!
В сънищата си
към тебе тичам
и те милвам в захлас,
звездичке моя...
Някога копнеех 
да чуя 
твоя детски глас.
Сега -
променя те времето
и трудно е
да те опазя
в опасности 
да не нагазиш...
Трудно отговорност
се внушава
във време разпасано,
време, в което
лесно се предава
и се оскотява...
\"Турен акъл не стои\",
но вярвам
ще намериш път
правилен
някога ти.
Аз съм тук,
до тебе,
че такава ми е 
службата
в твоя живот,
в твоето време...
Глава облегни
на рамото ми,
кога зададе се
бреме...
Любов 
съхранила съм
в сърцето си,
безгранична
за тебе!

23.06.2011 г.  14.12 ч.
Галина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me