uFeel.me
ЗВЕЗДА НА ЧОВЕШКАТА ОБИЧ
Автор: Lidis,  23 декември 2010 г. в 20:54 ч.
прочити: 231
Светът  дъха  е притаил сега
очаква в близки часове, 
да се роди на Обичта Звезда,
най-ярката от всички Богове.

Звезда, огрей подобно на сияния,
дълбоко кътчетата на сърцето,
сбъдни на всички тайните желания
и не забравяй ги, кат цяло свето!

С лъчите си на радост докосни децата,
помилвай с почит старческите длани,
на болните им помогни със сила свята,
и докосни на влюбени сърцата сляни.

Разкъсай с обич всякакви окови
блесни за истината във живота,
че празни са душите и безслови,
без любов към всички, нямат квота.

Неуки са и във заблуда вечна,
все бъркат този ден с любовен чар,
отмий с водата свята, чиста, речна
в сърцата злобата и обич дай им в дар.

Звезда, за себе си нищо не искам,
сърцето ми бляска в радост изгрява,
че в чест се къпя и в правдата плискам,
в пет милонна, човечна държава.


23.12.2010г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me