uFeel.me
ЗИМА
Автор: upadychen.poet,  19 септември 2012 г. в 02:38 ч.
прочити: 233

Зее вратата отворена -
бяла рана в стената.
Пристъпваш -
днес ли си зимата…
която ме търси и скита в гората?

Влез и добре си дошла.
Ето я моята маса.
Ето ги двама ми стола.
Късче бедност ще дъвчем с теб.
Черният вятър ще пее.

Влез и добре си дошла.
Ето го, тук е сърцето ми.
Пийни си от него
и нека
станат червени косите ти.

Аз ще съм бял.
Като крехкия сняг под вратите.
Като болест в късен януари.
Ти си зла и безжалостна винаги,
още в първия миг си открадна от мене…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me