uFeel.me
Животни
Автор: SILA,  22 юни 2013 г. в 19:21 ч.
прочити: 381
Пред мен е камила,
готова да носи товара ми,
зад гърба ми става змия,
готова да впие отрова
в душата ми.

Говори ми сладко
като птиче звънливо,
обърна ли се става
гарга креслива.

Умилква се мило,
като коте игриво,
обръщам се, става
хиена смрадлива,
със сърцето ми
пируваща вещо.

Аз?
Аз съм пеперуда,
трудно уловима
от други животни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me