uFeel.me
Животът...
Автор: toni_bliznaci,  18 август 2010 г. в 14:37 ч.
прочити: 349
Започваме живота си със силен детски вик
началото на нов живот е този миг,
всички имаме различни житейски пътища и своите съдби
начертани още с раждането ни.
Отредено ни е да опитаме в живота
от хубавите му и лошите страни,
да усетим що е радост, болка и тъга
да узнаем какво е да се обича, страда и потъва в самота,
да се справяме с трудностите по пътя си,
да се радваме дори на малките неща
оставящи следи в душите ни.
Тъй както различни са съдбите ни
така различни сме един от друг и ние,
като характери и личности.
Имаме си и своите мечти
и всеки се стреми
поне част от тях да може да осъществи,
а човешките ни слабости
неизменна част от нас са си.
Борим се със своите страхове,
с това да не се поддаваме на грехове,
защото вътрешните страхове
понякога оказват се най - големите ни врагове.
Всеки уникален е със нещо свое
било то дарба, знание или умение,
но на фона на неизбежно пъстрия контраст
всички имаме сърца,
с които да обичаме и да даряваме любов и топлина„ на хората около нас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me