uFeel.me
Животът ни - без план е !
Автор: linapaint,  3 октомври 2008 г. в 11:48 ч.
прочити: 843
Живя тъй дълго...
Обикнах те, незнайно!
Почуствах твоето сърце!
Животът ни - без план е,
но бурите когато връхлетят
помитат и малкото,
което може да стопли
нечие сърце...
`
Отварям стаята - не виждам,
добрата Фея да лежи,
а може би душата ти,
все още тук е
и бди над мен и твоите синове.
`
Почивай в мир!
Прости ни грешките неволни!
Сърцата ни - остави да кървят!!!
От болка, на Господ ще се молим,
да бъдеш – Ангел, наш пазител,
че днес смъртта ни раздели!
ПОЧИВАЙ В МИР ЕЛЕНИ!

02/10/2008/Lina

Какво ме вдъхнови?

Шест години!
В едно непознато семейство!
За мен бе работа, която се превърна като свой дом.
ЕЛЕНИ, жената за която се грижех,
пое своя последен „път”
път от който няма връщане назад!
Простете че Ви обременявам с моята мъка,
но нали и Вие сте от моето симейство!
С обич LINA

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me