uFeel.me
Животът мой
Автор: renika67,  4 октомври 2012 г. в 22:25 ч.
прочити: 299

Животът мой, във двете ми ръце събран,
за някой може би богат, за други беден
от всеки по различному разбран,
самата аз, нарекла бих го - меден...

Животът мой, си е изцяло мой...
и аз понеже много го харесвам,
наместо често да ме мачка той,
оставя се сама да го замесвам...
Като тесто под можещите ми ръце
или, като конци марионетни...
изцяло подчинен на моето сърце,
предпазена от чувства мимолетни
Един живот, разбран и споделен
с готови отговори на въпроси сложни,
във който няма без усмивка ден -
орисан със мечти възможни...

03.10.2012
Ирена Георгиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me