uFeel.me
Животът е...
Автор: kras,  10 юни 2013 г. в 08:27 ч.
прочити: 341
Животьт е?
ПОРЕДИЦА ОТ ГРЕШКИ...
във който всеки другият вини...
Тъй временни сърцата ни човешки...
погубват и последните си дни...

Животът е?
ПОРЕДИЦА ОТ ПЕШКИ...
забравили и царят да ценим...
Изгубваме се...
в шаха от болежки...
а толкоз малко нужно е...
ЕДИН!!!

Със който да преминем до безкрая,
душата само там ще възроди...
изгубено... 
без ада...
и без рая...
животът ни измислен да спаси!!!

Животът е
трагедия от грешки!!!
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me