uFeel.me
Животът е хубав
Автор: maystormanol,  1 май 2009 г. в 22:35 ч.
прочити: 247

Живеем в години – хиени.

Когато ни хапят – боли.

Но ние все пак сме засмени.

Животът е хубав, нали.

 

Живеем във време, което

не дава назаем дори.

Но ние се смеем, момчета.

Така ще останем добри.

 

Единствено искаме само

да можем, и без да сме зли.

Когато сме рамо до рамо

животът е хубав, нали.

 

Харесва ни нашето време

Дори и да има бодли.

Не даваме друг да го вземе.

Животът е хубав, нали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me