uFeel.me
Животът Победа
Автор: sofia_air,  26 януари 2012 г. в 05:18 ч.
прочити: 251
Светът не ще погине – нито днес. И утре – няма. Все така ще съмва. Покълнал ден, ще тръгва зрял от нас. В безброй лета, безкрай утра ще звънват. А Дяволът облякъл чер балтон, избръснат гладко, плещи пак за Края. Не вярвайте на пошлия му тон - рогата му под шапка се подават. Земята е опазвана отвред. А пулсът й е ясен, и ритмичен. Не ден за ден живее на късмет. Та тя е Плод на Разумът Космичен. Да вдишваме мечтите все така. Да вдигаме наздравици за Него – Животът на Планетата Земя! Защото е и Чудо и Победа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me