uFeel.me
Живота е...
Автор: apostola,  30 юни 2013 г. в 09:20 ч.
прочити: 230
Живота- ще кажеш- е скучен,
а толкова бързо изтича...
И сякаш с куршум е улучен,
и бързо към края си тича.

А всъщност е божа загадка.
И колко е минал зад тебе
го знаеш от сметката кратка.
А колко остава пред тебе?

Това е и божия тайна.
Дано ти е края далече.
Живота е тръпка омайна
и да го живееш, човече!

Живей го така, че когато
ти дойде часа набелязан
оставяй наследство богато,
и тръгвай от тук забелязан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me