uFeel.me
Живот
Автор: bassab,  1 февруари 2009 г. в 05:02 ч.
прочити: 276

Всеки ден се ражда нов живот.

Какво съдбата му е отредила?

Дали ще е бохем или пък скот?

Дали ще е жестока или мила...

                                      

Годините минават, стават шест.

“Ученик ще бъдеш вече...”

родителите носят тази вест,

станал си пораснало човече.

 

Годините минават – седемнадесет.

Любов – живота е от нея движен.

И сякаш вчера беше на петнадесет.

Живот, живот,  така безгрижен...

 

Годините минават – двадесет и пет.

И мислиш си че “Вече сме големи”

“Животът не е лек, но няма как, напред”

И “Откъде излязоха пък тез проблеми”?

 

Мислите прекъсва плач - на новия живот...

Какво съдбата му е отредила?

Дали ще е бохем или пък скот?

Съдба, бъди поне със него мила...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me