uFeel.me
Живот
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Животът,
това е една голяма сцена,
който и да се качи на нея
все главната роля поема.

Но сцената,
не винаги е живота,
там се раждаш и умираш,
смееш и плачеш.

Борбата е жестока
за ролята живот,
правилата кой написа
в сценария живот.

На сцената голяма
в роля на жена дойдох,
но бързо уморих се,
да играя от сценария жесток.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me