uFeel.me
Живот неизживян
Автор: elityyy,  29 декември 2012 г. в 07:57 ч.
прочити: 257
Един живот неизживян
една голяма празнота
защо така си неразбран
защо живееш в самота

Един живот-една сълза
едно море-едно небе
и как така обвито в тъга
раздирано сърцето ти тече

И капки кръв потънали в безкрая
не искам нищо аз да зная
не искам в сянка да живея
не мога без сърце да копнея

От гняв, от болка, от обида
не искам аз да си отида
от срам, от мъка и тъга
не искам в ада да горя

Дори да падна - аз ще стана
дори на колене да моля
но няма аз да престана
за живота си да се боря

Самотна в пустошта горя
самотна в бездната вървя
и как в един живот неизживян
да мога да се вместя - аз не знам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me