uFeel.me
Живот на дъх един
Автор: zefpet,  30 май 2013 г. в 13:37 ч.
прочити: 662

Животът пак се врътна като пумпал,
изритан от объркан шут на шут.
Усмихнах се и даже не продумах –
пореден бой печеля пак напук.

 Рулетката опитва да се джаска,
залагам все на мънички числа.
Съдбата е добра, макар опасна,
когато знаеш кой, къде, кога. 

И тази водка няма честно име –
подправена е с вечния стрихнин.
Животът е такъв, за да го пием
без страх, по мъжки и на дъх един.

 20.05.2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me