uFeel.me
Живот и Любов
Автор: daniela_2005,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 333
Какво е живота? Какво е любовта!
Денонощно си задавам тези два въпроса, но не получавам никакъв отговор.
Какво е живота?
Дали наистина живота е живот?!
Може би в днешно време ние не живеем, а просто съществува ме безцелно.
Може би днес обществото не се е замисляло, че можем да се обединим и да направим нещата малко по-красиви и по-добри.
Толкова ли е трудно да си спомним, че всички сме равни и не някой друг, а точно ние можем да спрем войните и враждуването между нас-хората?!
Толкова ли е трудно да се обединим и да направим живота ни малко по-красив и пълноценен?!
Или вече всичко се скланя до парите?! \"Парите\"-просто една хартийка, с която даже не можеш да си купиш всичко.
Не можеш да си купиш здраве, не можеш да си купиш щастие, не можеш да си купиш истински приятели, любов и уважение.
Та какво друго ти трябва?! Дали има нещо по-хубаво и скъпо от това?!
Да! Наистина и любовта не се купува!
Но...какво е всъщност любовта?
Дали любовта съществува?! Или любовта е една лъжа, една илюзия?! Или може би преди е съществувала, а сега истинското значение на думата \"Любов\" умира!
Може би любовта е като един човек!
Остарява и остарява, и...в един миг тя умира,
Може би тя е навсякъде около нас, но не я виждаме!
Може би не съм права че тя умира! Но...ако съм права се надявам да се прероди, защото \"Любовта\" - това чувство свято е единственото хубаво нещо, което е останало на Земята!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me